Beskrivning:
Jag skriver om min vardag tillsammans med min familj som efter några fartfyllda år på Malta valde att bosätta oss i Stockholm. Ett äventyr jag vill dela med mig av och dokumentera. Familjen består av min bästa vän som jag fann i maken Filip, våra barn Wilhelm född 11 juli-13 & Alba 10 augusti -14, plus hunden Nelson. Liksom andra familjer har vi ibland också mörka moln på vår himmel, här vill jag fokusera mest på våra soliga dagar. Som en påminnelse om att ta vara på varandra och att njuta av dagen. Genom min kamera vill jag fånga de ögonblick som gör livet för mig Ålder:
32 E-post:
sandram.rogers@gmail.com Ort:
Lidingöbro
Välkommen hit! Mig hittar du antingen förtrollad av mina barn, på upptäcktsfärd bland kryddorna i köket eller på någon annan plats där jag pratar lite för mycket. Jag tycker om att resa, läsa och skratta. Det som inspirerar mig är min familj och nya möten med människor. Jag har alltid kameran nära till hands för att jag är säker på att den dagen jag går utan kommer jag att missa hela världen. Jag är stolt mamma till Wilhelm -13 och Alba- 14. Bilder i bloggen är mina egna om inte annat anges och får inte användas utan min tillåtelse. KONTAKT: Sandram.rogers@gmail.com INSTAGRAM@sandrarogers.me URL:
http://SandraRogers.me Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
januari, 2013 Ort:
Lidingöbro Proffs/privat:
Privat
"Hej vänner , idag är det bara fyra dagar kvar tills vi får krama om mina föräldrar och min syster. Som jag längtar efter dem! Något annat jag ser fram emot är all ny rekvisita som jag beställde förra veckan. Jag beställde en drös med fina baby-props ..."
"Hej matglada vänner! Här kommer ett enkelt och snabbt recept. En ”släng-ihop-rätt” på det som fanns hemma under tidsbrist. Det går utmärkt att byta ut grönsakerna mot just de grönsaker som finns i er kyl. Låt fantasin springa iväg och skapa en ljuvlig ..."
"När regnet smattrade mot rutan igår på förmiddagen tog vi tillfället att slänga ihop en höstig viltwok för en mysig lunch tillsammans. Det blev bättre än vi förväntat och det enda jag skulle göra annorlunda nästa gång är att lägga till lite mer chili ..."